Monday, November 27, 2006
Salamanca al fin
Salamanca 11.30H. Turbonegro
Por fin arrivamos. Recogimos al Güaje Merucu na estación recien llegau del Foro, tras una breve visita a la family política, con mio suegru de “cicerone”, facemos la primera parada técnica nel bar La Burbuja, esi típicu bar de barrio, con decorau ochenteru-meses de fierro y formica, cuadros de refrescos y cerveza, copes de campeonatos de mus y demás pero con buena cocina. Unes cañes de Cruzcampo, unos Ruedas y unos pinchos de llombu, de rabes y de patates braves entonaron la mañana. Sin salir del Barrio, acercamonos al Magister, una microcervecería que produz la so propia cerveza- 1 lager y l ale, y onde zarapicamos unes pintes de ale por barba, esta vez sin pinchu pa cuidar la llínea.
Por fin arrivamos. Recogimos al Güaje Merucu na estación recien llegau del Foro, tras una breve visita a la family política, con mio suegru de “cicerone”, facemos la primera parada técnica nel bar La Burbuja, esi típicu bar de barrio, con decorau ochenteru-meses de fierro y formica, cuadros de refrescos y cerveza, copes de campeonatos de mus y demás pero con buena cocina. Unes cañes de Cruzcampo, unos Ruedas y unos pinchos de llombu, de rabes y de patates braves entonaron la mañana. Sin salir del Barrio, acercamonos al Magister, una microcervecería que produz la so propia cerveza- 1 lager y l ale, y onde zarapicamos unes pintes de ale por barba, esta vez sin pinchu pa cuidar la llínea.